Появи се проблем с вървенето на бензин!? 10 дни през големите жеги карах и палех само на газ, смених въздушен филтър, и резултатът е - на бензин работи на 3 цилиндъра и на 900 оборота. Щом включа на газ, проблемът изчезва!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с вървенето на бензин
Collapse
X
-
И мойта кола днеска си сипах бензинец да я покарам малко та като почна едно придърпване.... глъхнене на 6000... чак като поработи 20мин на бензин на празен ход се оправи.Просто тая газ е такова лайно....Пробвай да и сипеш хубав бензин,остави я да постои 20тина минутки на празен ход и покарай,би трябвало да се оправиex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
-
Първоначално публикувано от deli77не се подобри много...ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
здравейте колеги, и аз го имам този проблем , НО някой от вас да има някакъв симулатор на комп. като кара на газ.... защото аз нямам и се получават от време на време такива гадости. И също като се свали акумолатора за известно време се поизчиства работата на двг , поне при мен така го виждам.....Alfa Romeo 155/1.8TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AbarthПървоначално публикувано от deli77не се подобри много...Най-интересното е, че никога не е имала такива проблеми
Ако едно АГУ не бъде сложено както трябва кой тогава е боклука - МАЙСТОРА или КОЛАТА
Ако една кола с АГУ не се стопанисва правилно кой тогава е боклука
Хубаво е да се дават крайни решения, но не всички могат да дават х 2лв./л. бензинsigpic
Comment
-
Много си прав Dodo 155, всичко си идва от задкормилното устройство!!!
И аз имам газова , монтирана е в сервиз на алфа в италия за което имам документи. Има си всичките му работи дето и трябват , АМА и аз имам тоя проблем от време на време. И там е работата че проблема е на безин а не на ГАЗ .
(пука , пляка - на 2ра 100 и всичко си идва на място) ШЕГУВАМ СЕОбороти му е майката...
Comment
-
Хайде да се оплача и аз. Не ще да върви , повече от 225 км не успявам да вдигна на бензин.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11Хайде да се оплача и аз. Не ще да върви , повече от 225 км не успявам да вдигна на бензин.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от tonovПървоначално публикувано от kris11Хайде да се оплача и аз. Не ще да върви , повече от 225 км не успявам да вдигна на бензин.Тъкмо я подготвям за излитане
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Значи газовите системи са си мизерия. Аз карам на газ, защото спестявам пари.
Но как я поддържам (аз съм с газов инж):
1. Наливам Редекс в бензина и карам от време на време на бензин
2. Като почне да тресе си карам дюзите на ултразвук
3. Колата винаги си пали на бензин
По отношение на икономията - писал съм за калоричността на горивата, но като си знам разхода на бензин и на газ, макар и с малко да печеля, то се трупа.
Полудявам в някое задръстване в София да бухам В-пауър. Преди няколко месеца ми свърши газтта и карах 40 минути на бензин - още ме боли сърцето.
Comment
Comment